25.1.09

Terug uit Washington D.C.Ja, mijn goede kameraad Bill had mij geinviteerd en dus ben ik er een weekje tussenuit geknepen. Klik op het fotootje hierboven om het te vergroten en misschien kunt ge mij in de menigte herkennen. De Amerikanen hebben nu hun eerste half-zwarte president en de ceremonie was werkelijk pakkend. Een stuk hartiger dan pakweg de inhuldiging van Van Rompuy I, maar soit.

Bill trachtte mij achteraf om een en ander te vieren deze keer op een echte rodeo-stier te laten kruipen. Maar ik vertelde hem dat het beter is Brabantse trekpaarden en stieren gescheiden te houden, net zoals dat het geval is met leeuwen en hanen: er zijn immers grenzen aan verzoening. Ik wou dat beest trouwens geen hernia aandoen.

Die van Bill heeft overigens een mooi postje versierd, en ik heb het echtpaar kunnen overtuigen om later op het jaar met mij campagne te komen voeren voor Europa... wordt vervolgd!

1 opmerking:

Ciao signora & signor, Ho Trovato Il Sorriso è grazie alla sig. ra SANCHEZ che ho ricevuto non prestito di 30.000 € en mio conto il settimana passe e dei miei raison colleghi hanno ricevuto Prestiti d zei

Een lening nodig voor uw project?
Ik bied leningen geld op alle oprecht en eerlijk, en vooral degenen die in nood zijn. Ik kan het verstrekken van leningen variërend van € 2.000 tot € 8.000.000. Mijn interesse is zeer laag en is 3% het jaar ongeacht het gevraagde bedrag. De duur van de terugbetaling van 1 tot en met 30 jaar, afhankelijk van het bedrag geleend. Dan moet u van hypotheken, investeringskredieten, klaar voor autoaankoop, consolidatie van de schuld, krediet redemption, persoonlijke lening, onroerend goed, moet u de educatieve leningen geregistreerd en exclusief op korte en lange termijn, ik sta tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op per e-mail voor meer informatie. Vertel ons in uw aanvraag voor lening het exacte bedrag dat u wenst en de terugbetaling.

E-mail: serrach06@outlook.com

Dank u