31.8.07

Een paar korte dienstmededelingen

...omdat het niet altijd met een woordendiarree a la Lucske Vandenbrande moet gesteld worden.

  • Mensen vragen mij waarom ik zo weinig vertel over Yves Leterme - heb ik misschien niks te zeggen over hem? Integendeel, wees daar maar gerust in, maar ik heb principes en een van mijn principes is dat ik partijgenoten niet onder hun duiven schiet als ze in een precaire positie zitten. Maar, als ge even een minuut naar die serie slaapverwekkende toetsaanslagen kijkt die moet doorgaan voor zijn blog, snapt ge wel dat Yves het niet echt moet hebben van zijn spitse persoonlijkheid tijdens onderhandelingen.
  • Over dat kloefkapperke Vandenbrande gesproken: ik heb het om een of andere reden nooit hoog opgehad met Vlaamse Minister-Presidenten. Bekijk nu zo'n Kris Peeters: een voormalig fiscalist die jaren voor het NCMV, bond der zelfstandigen, heeft gewerkt (de beste dieven zijn vroegere flikken?) en gedurende de Grote CVP-winterslaap tijdens Paars zich heeft weten laten omhoogvallen tot in de hoogste cenakels van de partij. En die nu ongevraagd zijn mening ligt te ventileren over de huidige regeringsvorming. Ga terug wat foefelen met belastingsbrieven of zo, stukske verkreukelde zeemlapmarchand, en laat de grote mensen hun werk doen.
  • De mensen (...ik klink bijna gelijk een sos) vragen mij ook waarom ik niets schrijf over het Blok, terwijl dat toch een opmerkelijk fenomeen was dat tijdens mijn regeringen de mottige kop heeft opstoken. Ik kan u onmiddellijk gerust stellen: ik zit op een berg materiaal zo hoog als het ego van Mark Eyskens, maar ik moet het nog even opsparen. Teveel werk met de regeringsvorming, momenteel.

4 opmerkingen:

Carl zei

luc Vandenbrande klonk dan misschien wel als diarree: het resultaat was in ieder geval constipatie.

Den Dikke zei

Zo had ik het nog niet bekeken. Gij lijkt me een snugger bazeken! De nieuwe kabinetten gaan binnenkort bemand moeten worden, laat iets weten moest ge interesse hebben in een postje.

Anoniem zei

Is dit een jaren lange frustratie van niet uw gedacht te kunnen zeggen en ook niet te willen luisteren naar de kiezer ge hebt het ver gebracht met (cvp) cd&v.

Anoniem zei

@ hierboven

Idioot...